Faza zonala Pe Meridianele lumii si Imaginea ta conteaza
08.04.2014

Faza zonala a concursurilor „Pe Meridianele lumii” si „Imaginea ta conteaza” se organizeaza, potrivit programului aprobat al activitatilor ANR pe 2014, in data de 12 aprilie, incepand cu orele 9.30 de catre urmatoarele filiale:
1. Filialele organizatoare si reprezentantii Consiliului Director
Filiala Timis Caras Severin, eveniment in statiunea Buzias, delegat din partea Consiliului Director, dl. vicepresedinte Ion Podosu.
Filiala Teleorman Giurgiu, in statiunea Sinaia, Hotel Stavilar, delegata din partea Consiliului Director dna. Simona Soare-Ivanescu, care, in calitate de autoare anintrebarilor, va fi si examinatoare.
Filiala Galati, la Hotel Faleza din municipiul Galati, delegat din partea CD dl. presedinte R.S. Ruba.
Materialele cu intrebari vor fi asigurate de reprezentantii Consiliului Director.
2. Proba practica - Faza zonala „Imaginea ta conteaza”
Prelevarea maslinelor dintr-un bol, cu ajutorul scobitorii (pe fiecare scobitoare cate o maslina). Scobitoarea infipta in maslina va fi depusa, impreuna cu aceasta pe o farfurioara, aflata alaturi de bol. Maslinele nu vor fi atinse cu mana. in schimb, bolul poate fi fixat cu mana libera, iar scobitorile se vor afla la indemana participantelor.
Timpul acordat este de 2 minute.
Punctajul se calculeaza ca medie intre viteza si calitatea executarii operatiunii, in trei pasi:
1. Concurenta care va preleva cu scobitoarea cel mai mare numar de masline, va primi 50 de puncte. Urmatoarele vor primi in ordine cu cate 5 puncte mai putin.
2. Se vor acorda tot 50 de puncte pentru cea mai buna calitatea a prestatiei. Urmatoarele vor primi cu cate 5 puncte mai putin se depuncteaza (atingerea maslinei cu mana, scaparea maslinei pe masa sau pe jos etc).
3. Din cele doua punctaje obtinute, se va face media finala.


Asociatia Nevazatorilor din Romania - Independentei nr 9,
Cod postal: 300207, Tel. +40-256-275484
E-mail: anrtimiscaras@anrtimiscaras.ro